.: Hem

.: Mina hundar

.: Valpar

.: Galleri

.: Kontakt

.: Erbjudande

UPPDATERAT  2019

 
 


Billigt kraftfoder - kampanj 2019

En rottweiler är en stor och stark hund och ska ha rejäl och näringsrik mat. Det är en bonus om den inte är allt för fet eftersom detta är en ras som lätt kan lägga på sig några kilon för mycket. 2019 har vi ett riktigt bra erbjudande på ett foder som är perfekt för rottweiler och som vi har väldigt bra erfarenhet av. Det är det foder som fungerat bäst för oss. Vi har helt enkelt tagit hem några extra pallar med 25 kilos fodersäckar från vår leverantör som vi säljer till självkostnadspris till dig som tidigare har köpt en valp av oss eller finns med på vår väntelista.

Om du vill testa fodret utan att ha en hund från vår kennel får du 15 % i rabatt jämfört med vad fodret brukar kosta i butiken. Även det är alltså ett riktigt bra erbjudande. Passa på att ta till vara på denna bonus! Tänk bara på att detta är ett foder anpassat för fullvuxna hundar av en storvuxen ras. Vi har även ett mindre parti billigt hundgodis om du vill bjuda din vovve på en extra bonus. Det handlar om små godisbitar vilket är perfekt om du sysslar med lydnadsträning av din hund. Vi bjuder på ett gratis smakprov om du är osäker på om din hund kommer att gilla detta godis.


Hämta säckarna hos oss

Det är upphämtning av säckarna här på kenneln som gäller ifall du är intresserad av denna kampanj. Anmäl via kontaktformuläret här att du är intresserad så bestämmer vi en lämplig tidpunkt. Ta gärna med dina hund om du vill låta den socialisera en stund med våra hundar.

Namn:
Email:
Meddelande:NAMN

HD

ED

MH / MT

BRUKS / LYDNAD

UTST�LLNING

�VRIGT

 
 

Copyright Spanarna's Kennel 2019 © All rights reserved. Optimerad för Internet Explorer upplösning 1024x768

Rottweiler